logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Halloween en kunst

Event: 31/10/2013 - 01/11/2013
Locatie: TENT en WORM

TENT en WORM presenteren op 31 oktober met trots A Banquet For Wandering Ghosts, een nachtvullend programma dat met performances, films, dans, voordrachten, beeldende kunst, nachtwandelingen, mini-college’s en fooddesign de raakvlakken verkent tussen Halloween en hedendaagse kunst. Het programma vindt plaats in de tentoonstellingszalen van TENT en in WORM van 22.00 tot 04.00 uur. Deuren open om 21.30 uur.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office