logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Halloween en kunst

Event: 31/10/2013 - 01/11/2013
Locatie: TENT en WORM

TENT en WORM presenteren op 31 oktober met trots A Banquet For Wandering Ghosts, een nachtvullend programma dat met performances, films, dans, voordrachten, beeldende kunst, nachtwandelingen, mini-college’s en fooddesign de raakvlakken verkent tussen Halloween en hedendaagse kunst. Het programma vindt plaats in de tentoonstellingszalen van TENT en in WORM van 22.00 tot 04.00 uur. Deuren open om 21.30 uur.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office