logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Garage Café #5

Event: 26/10/2017
Locatie: Garage Rotterdam

Garage Café #5 opent op 26 oktober weer zijn deuren voor 6 presentaties en performances van elk 10 minuten, eten, drinken en tijd op met elkaar te praten.

Donderdag 26 oktober 2017
gratis entree

deuren open & soep: 18.30 uur
Start presentaties: 19.30 uur

Soep door Lonneke Jonker

Sprekers:
Andreea Peterfi
Arthur Cordier
Eleanor Zurowski
Nolwenn Salaün
Sander Coers
Hugo Rocci

Garage Café is een test-site-met-publiek voor experiment, het presenteren van onderzoeksprojecten, nieuwe samenwerkingen, performances en alle andere vormen van artistiek werk.
Dit event komt gezamenlijk tot stand met WdKA, Garage Rotterdam en CBK Rotterdam.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office