Tour

21/08/2020
TENT

Friday Night Art Walk met Anuli Croon


Rotterdam eens met andere ogen bekijken doe je tijdens de ‘Friday Night Art Walk’ op 21 augustus 2020. Speciale gast is dit keer de Rotterdamse kunstenaar Anuli Croon. Op het programma staat een afwisselende 1,5 uur durende kunstwandeling waarin we het ritme van de stad volgen. Door te kijken naar structuur, vormen, kleuren, materiaal en een fijne selectie aan publieke kunst, neemt Anuli Croon ons mee in haar manier van werken. Uiteraard is er aandacht voor haar nieuwste werk in de Zwarte Paardenstraat en toegepast werk op locatie in de Oudehaven.

De wandeling begint en eindigt bij TENT in de Witte de Withstraat 50.

Wanneer: vrijdag 21 augustus 2020
Aanvang: 19:15
Start: 19:30
Stopt: 21:00
Taal: Nederlands

Let op: deelnemen kan alleen via registratie. De deelname is beperkt tot 10 personen en vooraf aanmelden noodzakelijk. Inschrijven kan door een mail te sturen naar dit adres.

De RIVM richtlijnen worden tijdens dit event strikt nageleefd: houden 1,5 meter afstand en op een drukkere plek zetten we uit voorzorg ons mondkapje op. Dit keer is er geen gezamenlijk drankje na afloop en helaas kunnen mensen niet spontaan aanhaken. Breng je neus/mond masker en desinfecterende hand-gel mee.

De Friday Night Art Walk is een samenwerking van Art Index Rotterdam en CBK Rotterdam tijdens Kunstblock/Kunstavond. Kunstgids Anne-Marie Ros ontwikkelt samen met de gast een unieke route en in dialoog viert zij de bijzondere side-kick tijdens de wandeling.