logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

O&O-bijdrage: Helen Anna Flanagan

Event: 11/12/2015
Locatie: galerie Gallery

Eerder dit jaar ontving Helen Anna Flanagan een bijdrage van CBK Rotterdam in het kader van de O&O-regeling. Ze ontving de bijdrage voor haar project ‘Tweet’, een onderzoek naar de mogelijkheden om videokunst te combineren met technieken van de beeldende kunst, speciaal gericht op de integratie van beeld en geluid. Het videowerk in het kader van dit project wordt op 11 december samen met een performance getoond in galerie Gallery aan de Dordtselaan 27e in Rotterdam (inloop vanaf 19 uur, start programma 20 uur).

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office