logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

O&O-bijdrage: Helen Anna Flanagan

Event: 11/12/2015
Locatie: galerie Gallery

Eerder dit jaar ontving Helen Anna Flanagan een bijdrage van CBK Rotterdam in het kader van de O&O-regeling. Ze ontving de bijdrage voor haar project ‘Tweet’, een onderzoek naar de mogelijkheden om videokunst te combineren met technieken van de beeldende kunst, speciaal gericht op de integratie van beeld en geluid. Het videowerk in het kader van dit project wordt op 11 december samen met een performance getoond in galerie Gallery aan de Dordtselaan 27e in Rotterdam (inloop vanaf 19 uur, start programma 20 uur).

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office