logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

DANZA MACABRA

Event: 31/10/2015 - 01/11/2015
Locatie: WORM

TENT & WORM gaan voor de derde keer een bloederig broederschap aan en organiseren op zaterdag 31 oktober van 22.00 tot 04.00 een Halloween Party. Verwacht duistere popmuziek en donkere elektro (live) van Machine est mon Coeur (FR) en Lucia Lip (DE), gruwelijke beats van DJ David Vunk, DJ’s Mark du Mosch & Billy Ray de la Hay en het DJ duo Legs on Fire (Richelle Soigni + Monica Electronica). Iets met een peep en een show van de schrikbarend aantrekkelijke Rotterdamsche Dweilen en visuals die je adrenaline sneller laten pompen van kunstenaar Han Hoogerbrugge en WDKA kunstacademiestudenten. Niet te vergeten een trick or treat performance van de illustere kunstenaar Maarten Bel, horrorfilms van de Cultvideotheek’s stoffige plank of laat je schmincken door Mandy van Vixen’s Creations. Danza Macabra is op zoek naar vers bloed… Klik hier om te feesten!

Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71
Tickets: 6 euro vvk, 8 euro aan de deur, klik hier

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office