logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Current Values

Lezing/debat: 27/11/2013 - 27/11/2013

Current Values is een serie avonden waarin kunstenaars, denkers, schrijvers en journalisten het begrip ‘waarde’ onder de loep nemen.

Hoe klinken onze ’klassieke’ waarden door in de digitale wereld? Dat is het thema van de laatste editie van Current Values, een serie avonden waarin kunstenaars, denkers, schrijvers en journalisten het begrip ’waarde’ onder de loep nemen. Met bijdragen van Erasmus Universiteit promovenda Esther Keymolen, ontwerper David Benqué, nrc.next columnist Floor Rusman en hacker Pieter Rogaar.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office