logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Current Values

Lezing/debat: 27/11/2013 - 27/11/2013

Current Values is een serie avonden waarin kunstenaars, denkers, schrijvers en journalisten het begrip ‘waarde’ onder de loep nemen.

Hoe klinken onze ’klassieke’ waarden door in de digitale wereld? Dat is het thema van de laatste editie van Current Values, een serie avonden waarin kunstenaars, denkers, schrijvers en journalisten het begrip ’waarde’ onder de loep nemen. Met bijdragen van Erasmus Universiteit promovenda Esther Keymolen, ontwerper David Benqué, nrc.next columnist Floor Rusman en hacker Pieter Rogaar.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office