logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK R’DAM MAAKT MOGELIJK: living pool

Tentoonstelling: 13/10/2018 - 14/10/2018
Locatie: Oostelijk Zwembad

Living Pool is een groepstentoonstelling samengesteld door Milica Jovicevic en Vladimir Radujkov en bestaat uit een levendige pool van Rotterdamse kunstenaars, ontwerpers en performers. Een warm bad dat de bestaande ruimte omtovert in een plek met uitnodigende designmeubelen, beeldhouwwerken, schilderijen, performance kunst en livemuziek. Waar mensen vroegen zwommen, kunnen ze nu baden in kunst.
Deelnemende beeldend kunstenaars: Milica Jovićević, Vladimir Radujkov, Pim Top, Daleen Bloemers, Roland Spitzer, Ruud Goedhart, Serge Game, Marie en Bernard, Dansew
Live Muziek: Windstil (Dieter en Jo)
Performance Art: Zuza Nazaruk and Joana Cavaco
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office