logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK R’DAM MAAKT MOGELIJK: living pool

tentoonstelling: 13/10/2018 - 14/10/2018
Locatie: Oostelijk Zwembad

Living Pool is een groepstentoonstelling samengesteld door Milica Jovicevic en Vladimir Radujkov en bestaat uit een levendige pool van Rotterdamse kunstenaars, ontwerpers en performers. Een warm bad dat de bestaande ruimte omtovert in een plek met uitnodigende designmeubelen, beeldhouwwerken, schilderijen, performance kunst en livemuziek. Waar mensen vroegen zwommen, kunnen ze nu baden in kunst.
Deelnemende beeldend kunstenaars: Milica Jovićević, Vladimir Radujkov, Pim Top, Daleen Bloemers, Roland Spitzer, Ruud Goedhart, Serge Game, Marie en Bernard, Dansew
Live Muziek: Windstil (Dieter en Jo)
Performance Art: Zuza Nazaruk and Joana Cavaco
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office