logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK R’DAM MAAKT MOGELIJK: Charlois Speciaal

Festival: 01/06/2018 - 10/06/2018
Locatie: Charlois

CBK R’DAM draagt bij aan de individuele honoraria van een groot aantal deelnemende kunstenaar om daarmee de dynamiek in het stedelijke kunstklimaat te verhogen. De betrokken beeldend kunstenaars: Jitka Andrea, Ivo van den Baar, Florian Braakman, Mamoun Al Benmira, Jan van Dorp, Ilke Gers, Dico Kruijsse, Wilma Kun, Judy van Luyk, Susana Pedrosa, Janneke van der Putten, Erika Roux, Joke Schot, Q.s. Serafijn, Eothen Stearn, Karin Trenkel, Quinda Verheul, Kamiel Verschuren, Jacco Weener, Saskia Wigbold, Tess van Wijnen, Inari Wishiki.

Van 1 t/m 10 juni vindt de nieuwe editie van 10-daags Kunstfestival Charlois Speciaal plaats.
10 dagen lang kunst, muziek en feest op verrassende locaties in hartje Charlois. Tijdens de weekenden 2 & 3 juni en 9 & 10 juni staat kunst in de wijk centraal. Ruim 140 kunstenaars presenteren hun werk op bijzondere locaties. Ook gedurende de week is er van alles te beleven.

Kijk voor alle deelnemers en het volledige programma op de website van Charlois Speciaal.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office