presentatie

25/03/2021 — 31/03/2021
Hilton Artlab

Art Lab no. 18 Toevluchtsoord – Liza Wolters & Raquel Vermunt


Toevluchtsoord. Een site-specific werkperiode van Liza Wolters en  Raquel Vermunt.

Als vertrekpunt nemen zij het Hilton hotel. Hierin focussen zij zich op filmische experimenten, geluid, tekst en fotografische prints:

– Op donderdag 25 maart zal in het Hilton Artlab een ruimte vullende video-installatie te zien zijn met reacties van de kunstenaars op het videowerk SOON / WTC van Emma van der Put, tussen 18.00 en 21.00 uur. 

 
– Op zondag 28 maart verandert het Hilton Artlab in een printshop, waar je welkom bent tussen 15.00 en 18.00 uur. Lorelinde Verhees is dan op bezoek en zal ter plekke collage’s maken op basis van bestaande beelden gemaakt door het kunstenaarsduo. De prints mogen mee worden genomen door bezoekers, gelimiteerde editie. 
 
– Op woensdag 31 maart gaat Hilton Artlab een samenwerking aan met muzikant Wouter van Nienes. Hij zal een live set laten horen te midden van verschillende projecten door de kunstenaars. Dit zal begin van de avond zijn, hou de website van Hilton Artlab in de gaten voor specifieke tijden. 
 
Los van deze drie momenten kan je ook Hilton Artlab bezoeken. De ruimte is goed te zien van de buitenkant en er mogen maximaal 10 mensen tegelijkertijd binnen zijn.