PODCAST: De Gedroomde Stad


CBK Rotterdam, het centrum voor beeldende kunst in Rotterdam houdt zich op vele manieren bezig met beeldend kunst in de stad. Samenwerken met en ondersteunen van kunstenaars, presentatie van beeldende kunst in TENT en kunst in de openbare ruimte.

In de podcast serie De Gedroomde Stad van CBK Rotterdam schuiven Rotterdamse kunstenaars aan om te vertellen over hun favoriete werk in de stad, de relatie tot hun eigen werk en ook worden ze uitgevraagd over hun dromen en verlangens voor de stad.

  • Jeanine van Berkel spreekt in deze vierde aflevering van De Gedroomde Stad met kunstenaar Pendar Nabipour over zijn werk en favoriete kunstwerken in Rotterdam:

Voor meer info over Pendar Nabipour → www.pendarnabipour.com
Voor meer info over Open Source Governance → www.opensourcegovernance.com

  • Jeanine van Berkel spreekt in deze derde aflevering van De Gedroomde Stad met kunstenaar Gabriel Fontana over zijn werk en favoriete kunstwerken in Rotterdam:

Voor meer info over Gabriel Fontana → www.multi-form.org

  • Jeanine van Berkel spreekt in deze tweede aflevering van De Gedroomde Stad met kunstenaar Carmen José over haar werk en haar favoriete kunstwerken in Rotterdam:

Voor meer info over Carmen José → https://carmenjose.com
Voor meer info over Growing Space Wielewaal → https://bit.ly/3f8aLwk

  • Jeanine van Berkel gaat in deze eerste aflevering van De Gedroomde Stad in gesprek met beeldend kunstenaar Sandim Mendes:

 

 

♦ De Gedroomde Stad wordt tweemaandelijks gepubliceerd. Je kan zowel via Spotify, Soundcloud of iTunes de podcast beluisteren ♦

Publicatiedatum: 06/05/2021