Oproep – Publieke Werken Rotterdam 2021


De tweede editie van Publieke Werken Rotterdam zal in de maand juli weer doorheen de hele stad te zien zijn als een buitenexpo. Tijdens de eerste editie vorig jaar waren er 400 werken tentoongesteld op de vele legen buitenreclameborden, die in verband met de coronacrisis geen posters van bijvoorbeeld theater- en dansvoorstellingen konden tonen. De eerste editie was een groot succes, waardoor er ook deze zomer weer een editie zal plaatsvinden.

Publieke Werken Rotterdam 2021 nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze editie. Er is dit jaar voor een thema gekozen: ’‘Everything is Possible”. 

Nieuw dit jaar is dat er een jury is die een aantal prijswinnaars gaat kiezen en een aantal deelnemers van vorig jaar gaat ook helpen bij de selectie.

Hoe? Meld je aan via het formulier op de website (www.publiekewerkenrotterdam.nl) en stuur een werk in waarvan jij denkt dat dit werkt in de buitenruimte en past bij deze tijd.

De data: 

7 mei // deadline aanleveren werken

1 juli // start Publieke Werken en officiële opening

1 augustus // einde Publieke werken

Publieke Werken Rotterdam biedt iedere deelnemer 5 A0 posters aan die het publiek kan kopen bij jullie voor een bedrag van euro 35,-.

Publieke Werken Rotterdam toont alle werken ook op de website, met een verwijzing naar de websites of contactgegevens van de deelnemende kunstenaars, zodat als mensen geïnteresseerd zijn in het werk, direct contact met de maker kunnen opnemen.

Publicatiedatum: 15/04/2021