© Danny Rumble

O&O toekenningen

In de derde ronde O&O (subsidie Ontwikkeling & Onderzoek voor Rotterdamse kunstenaars) zijn 12 van de 39 aanvragen gehonoreerd. In totaal werd voor 320.487,45 euro aangevraagd. De 12 gehoneerde aanvragen betroffen een bedrag van € 103.839.

De toekenningen gingen naar: Jan Adriaans, Constanca Saraiva, Ash Kilmartin, Danny van den HoonaardMilou van Ham, Anne Wenzel, Josje Hattink, Ilke GersEva Olthof, Micha ZweifelLili Huston-HerterichGerco de Ruijter.

(Voor de kunstenaars die een aanvraag in deze ronde deden: de beschikkingen zijn op vrijdag 18 december digitaal zijn verzonden. Niet ontvangen? Check voor de zekerheid even je spamfolder).

De Onderzoeks- en Ontwikkelingssubsidies (O&O) is erop gericht een impuls te geven aan onderzoek en verdieping, zodat bestaande kunstenaarspraktijken zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun zichtbaarheid wordt vergroot. Deze regeling is bedoeld voor individuele beeldend kunstenaars, autonoom werkende fotografen, autonome ontwerpers en kunstenaars met een stedelijke praktijk die zijn ingeschreven staan bij CBK Rotterdam. Met de regeling wil CBK Rotterdam Rotterdamse kunstenaars versterken in hun beroepspraktijk en hun zichtbaarheid vergroten.
lees meer

Publicatiedatum: 21/12/2020