Coolsingel Art Walk


Kick-Off
Wandel mee op vrijdag 28 mei om 10:30 – 12:00 uur, als we de ‘DIY COOLsingel ART WALK’ presenteren.

Een wandeling langs de vernieuwde Coolsingel, die nu meer ruimte biedt aan fietsers, wandelaars en bezoekers. Publieke kunst en fraai teruggeplaatste kunstwerken, uit de stadscollectie en Sculpture International Rotterdam, staan centraal. Er is aandacht voor de geschiedenis en de toekomst van deze boulevard, voor architectuur, stadsontwikkeling en groen. Performer Wim Konings hervatte op 26 mei (zijn 10-jarig jubileum als omroeper) zijn schone taak. Door de grote glimmende megafoon – een kunstwerk van het Scandinavische kunstenaarsduo Elmgreen & Dragset – klinkt binnenkort weer de magische boodschap, ‘It is never too late to say sorry!’

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de begeleide Coolsingel aftrapkunstwandeling, dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot en met 27 mei via email : tours@artindexrotterdam.nl.
Je ontvangt een bevestiging en de startlocatie. We houden ons aan de RIVM richtlijnen

Lancering
Na de lancering kan je lekker zelf op pad met de ‘DIY COOLsingel ART WALK.
Vrijdagmiddag 28 mei staat de beschrijving en route online op www.artindexrotterdam.nl/tours en kan je deze gratis als PDF wandeling downloaden.

Dit is de 3e DIY Art Walk, ontwikkeld door Art Index Rotterdam in opdracht van CBK Rotterdam. #CBKRDAMMAAKTMOGELIJK @CBKRotterdam @artinrotterdamtours @artindexrotterdam
#vernieuwdecoolsingel #publiekekunst #architectuur #diyartwalkrotterdam

Eerder lanceerde Art Index de Florentijn Hofman Tour (wordt binnenkort geactualiseerd) en 10 kilometer wandelen langs kunst van vrouwelijke kunstenaars in Rotterdam.

Publicatiedatum: 26/05/2021