bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 27/07/16

Art Office

Zomeragenda

bereikbaarheid

Vanaf donderdag 5 tot en met maandag 23 augustus is Art Office gesloten. Afspraken voor het O&O spreekuur op 30 en 31 augustus kun je online maken inplannen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De deadline voor de volgende O&O-ronde is 9 september.

financieringsregelingen

subsidieloket Rotterdam

De gemeente Rotterdam kent verschillende subsidiemogelijkheden voor kunst en cultuur, zoals projectsubsidies voor kortlopende projecten, periodesubsidies voor langer lopende projecten en subsidies voor gebiedsgerichte en kleinschalige activiteiten.

oproep

at the Waterfront

deadline 15/09/16

Stichting Charlois aan het Water ontwikkelt in samenwerking met o.a. CBK Rotterdam een Artist-in-Residence in het Paviljoen… aan het Water aan de Maashaven op Rotterdam Zuid. In het kader daarvan is er een open call voor (internationale) kandidaten. Spread the word binnen uw netwerk!
lees meer

finnisage

Uproot Rotterdam

21/08/16

Voordat de beelden uit pop-up beeldenpark Uproot Rotterdam terug gaan naar hun oorspronkelijke plek, is er een laatste moment om door het park te lopen, én een maaltijd te genieten. Het afsluitende diner begint om 17 uur, en bezoekers zijn van harte uitgenodigd om aan te schuiven. Meer informatie hierover volgt spoedig via de website van CBK Rotterdam.

residencies

DutchCulture | TransArtists

zomer deadlines

Wellicht een leuke klus deze zomer: op de website van DutchCulture | Transartists vind je onder andere de residencies met een deadline in juli / augustus.

inschrijven voor prijs

Van Lanschot Kunstprijs

dealine 01/08/16

De Van Lanschot kunstprijs wordt elk jaar uitgereikt aan een hedendaagse kunstenaar die in zijn of haar werk het beste de huidige tijdgeest weet vast te leggen voor latere generaties. Kunstenaars kunnen tot 1 augustus 2016 hun werk voordragen.

financiering van CBK Rotterdam ontvangen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief