bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 21/09/16

voorlichting

werkplek bij een school

29/09/16

Zoek je werkruimte en werk je graag samen met kinderen? SKAR, SKVR, Scholenkoepel BOOR en OBS De Toermalijn hebben vijf werkruimten te huur in een apart paviljoen op het plein van De Toermalijnschool in Zuidwijk. Onder de noemer SKARlokaal kun je bovendien als kunstenaar iets betekenen, voor de kinderen, voor de school en voor de buurt.
Op 29 september is er een informatieochtend voor geïnteresseerden.

event

I understand the ocean by looking at a raindrop

25/09/16

Aanstaande zondag bij Kaus Australis, vanaf 16.00 uur, met gastkunstenaars Maria Marshall en Femke Gerestein, artist talk, drive-in cinema en “sparkling drinks and delicious dishes“.
U bent van harte uitgenodigd.

voorlichting

Get a Grant Event

22/09/16

Het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie organiseren dit jaar voorlichtingsbijeenkomsten over subsidiemogelijkheden voor recent afgestudeerde kunstenaars, ontwerpers en makers.
Een van de bijeenkomsten vindt morgen plaats aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

financiering

Investeringsbijdrage

deadline doorlopend

Regelmatig ondersteunt CBK Rotterdam beeldende kunstprojecten in de stad, o.a. middels een Investeringbijdrage voor Rotterdamse kunstenaars.
lees meer

financiering

O&O-regeling

deadline 27/01/17

De regeling Ontwikkeling- en Onderzoekssubsidies (O&O) is erop gericht een impuls te geven aan onderzoek en verdieping, zodat bestaande kunstenaarspraktijken zich optimaal kunnen ontwikkelen en hun zichtbaarheid vergroot kan worden. De regeling is bedoeld voor individuele kunstenaars.

financiering

CBK Fonds Kwadraat

deadline 18/11/16

CBK Fonds Kwadraat is een fonds op naam van 50.000 euro en bestemd voor rentevrije leningen voor beeldend kunstenaars die staan ingeschreven bij CBK Rotterdam en voor Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven. Aanvragen lopen via Fonds Kwadraat.

Nieuwsgierig naar CBK R'DAM-verhalen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief