bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 18/05/16

ochtendprogramma Opera Rotterdam

Aanbieding

29/05/16

2 voorstellingen, ontbijt en een expo voor 32,50
Speciaal voor de Rotterdamse kunstenaars die zijn ingeschreven bij CBK Rotterdam biedt Operadagen Rotterdam het volgende aan:

Op zondag 29 mei in de Noletloodsen te Schiedam: Songspiel, My Videoland (8.15 uur) + ontbijt (9.45 uur) + Aquasonic (11.00 uur) + toegang tot de expositie Snapshot of a Larger Order voor € 32,50.

AquaSonic
AquaSonic is de eerste onderwateropera ooit, uitgevoerd door het Deense ensemble Between Music. De muzikanten en zangeres zingen en spelen onder water en komen af en toe boven om naar lucht te happen. Onderwatermicrofoons zorgen ervoor dat het publiek geen seconde mist.

Songspiel, My Videoland
’s Ochtends vroeg organiseert de Veenfabriek een feest vol fantasieën en verhalen van mensen met een verstandelijke beperking. Regisseur Paul Koek en elf acteurs en muzikanten nemen het publiek mee in de gedroomde film van drie kunstenaars met een beperking waarmee ze het podium delen.

Snapshot of a larger order
Twintig kunstenaars die eerder bij De Ketelfactory in Schiedam exposeerden werden uitgenodigd om nieuw werk te maken in de Noletloodsen.

Klik hier om je ticket te bestellen
(Kies het vierde item en vul de promocode CBK2016 in)

summer school

Open Set

24/07/16 - 06/08/16

Gedurende 2 weken in de zomer kun je deelnemen aan de Summer School Open Set in Witte de With: “The Dutch Design Summer School Open Set is an intensive two-week thematic programme consisting of a series of one or three day workshops, symposiums and film screenings, led by Dutch and international designers, artists and researchers.”

oproep

vrijwilligers gezocht

10/06/16 - 19/06/16

De kunstmanifestatie Charlois Speciaal is op zoek naar vrijwilligers voor opbouwen, flyeren, suppoosten, gastvrouw/heer, vliegende keep. Kijk op de website of neem contact op met berenice@charloisspeciaal.nl

Goethe-Institut Rotterdam

Kleines Festival der Krise!

17/05/16 - 19/05/16

Drie dagen lang vinden in het Goethe-Institut Rotterdam filmvoorstellingen en openbare gesprekken plaats, waarin de financiële en schuldencrisis vanuit een culturele en journalistieke invalshoek wordt belicht. Rotterdamse kunstenaars betalen 3 i.p.v. 5 euro.

finacieringsregeling

investeringsbijdrage

doorlopend

Met de Investeringsbijdragen voor Rotterdamse kunstenaars wil CBK Rotterdam een impuls geven aan het cultureel ondernemerschap van kunstenaars. Er dient sprake te zijn van een opdrachtsituatie. De opdrachten dienen in of met betrekking tot Rotterdam te worden gerealiseerd en het resultaat moet openbaar zijn.

oproep

Residency Arita, Japan

deadline 170/06/16

Voor een residency periode in 2017 schrijft het Mondriaan Fonds samen met het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie de Open Oproep Residency Arita Japan uit. Ontwerpers en beeldend kunstenaars worden opgeroepen om hiervoor een voorstel in te dienen.

financieringsregeling

CBK Fonds Kwadraat

deadline 16/06/16

Dit fonds op naam van 50.000 euro is bestemd voor rentevrije leningen voor beeldend kunstenaars die staan ingeschreven bij CBK Rotterdam en voor Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven. De eerstvolgende deadline is op 16 september.

financiering van CBK Rotterdam ontvangen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief