bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 12/07/16

awardshow

TAA 2016

aanbieding

Aanstaande vrijdag vindt de feestelijke Awardshow van de TAA 2016 plaats in bioscoop Cinerama! De beste audiovisuele werken van jonge makers uit Nederland en Zwitserland worden in één overzicht getoond. De jury bestaande uit Roos Gortzak (directeur Vleeshal, Middelburg), Giovanni Carmine (directeur Kunst Halle Sankt Gallen, Zwitserland), Sabine Himmelsbach (Haus der Elektronischen Künste Basel, Zwitserland) en kunstenaarsduo en winnaars TAA 2009 Witte van Hulzen & Sander Breure maken deze avond de winnaars van een residency in Basel en Rotterdam bekend. De afterparty vindt plaats in Wunderbar, WORM.
Tickets: 5 euro, studenten 3 euro

Onder de Rotterdamse kunstenaars mogen we 10 kaarten weggeven voor de TAAhow op vrijdag 15 juli. Stuur een mailtje naar com@cbkrotterdam.nl en laat weten of je 1 of 2 kaartjes wilt ontvangen. Wees er snel bij, want op = op.

oproep

Woonwerkplaats Piet Roovershuis

Stichting Woonwerkplaats Piet Roovershuis heeft als doel oudere kunstenaars in Rotterdam een zodanige woon- en werkomgeving te bieden dat zij tot op hoge leeftijd hun werkzaamheden kunnen voortzetten. Het stichtingsbestuur verzamelt momenteel informatie om tot een programma van eisen te komen. Op de hoogte blijven en/of meedenken?
lees meer

debat

reminder: debat op de ‘Stultitia II’

12/07/16

Kunstproject in het Erasmusjaar stimuleert debat over samenleven – Vanavond vindt het debat Humanum Est plaats op de Stultitia II. Deelnemers zijn rabbijn Awraham Soetendorp, predikant Bert Kuipers, filosoof Liesbeth Levy en Erasmuskenner Leo Molenaar. Het debat start om 19.30 uur aan boord van de Stultitia II, die is afgemeerd in de haven van het Maritiem Museum Rotterdam, Leuvehaven 1, Rotterdam. Het publiek kan het debat volgen vanaf de steiger en de kade. De toegang is gratis.
lees meer

financieringsregeling

spreekuur O&O

30&31/08/16

De deadline voor de derde (en voor dit jaar de laatste) ronde voor O&O aanvragen is 9 september. Voordat je je aanvraag indient kun je deze voorbespreken met Art Office tijdens het spreekuur op 30 en 31 augustus (maak een afspraak door een mail te sturen naar artoffice@cbkrotterdam.nl).
In de tweede ronde van de O&O-regeling 2016 werden 18 aanvragen gehonoreerd voor een totaalbedrag van € 101.575.
lees meer

financiering van CBK Rotterdam ontvangen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief