bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 09/11/16

financieringsregeling

Spreekuur O&O

17/01/17 - 18/01/17

Ook volgend jaar zijn er weer drie aanvraagronden voor de O&O-bijdrage. Wil je je aanvraag voorbespreken? Maak dan een afspraak voor het spreekuur. Een afspraak duurt maximaal een half uur. Aanmelden voor het spreekuur kan online.

financieringsregeling

CBK Fonds Kwadraat

deadline 18/11/16

Geld nodig voor een artistiek project of productie? Kunstenaars ingeschreven bij CBK Rotterdam en Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven kunnen een aanvraag indienen voor een rentevrije lening bij CBK Fonds Kwadraat.

algemene informatie

nieuwe tentoonstellingsruimten

Rotterdam kent drie nieuwe tentoonstellingsruimten: Studio Seine aan de Mathenesserdijk, Neck of the Woods aan de Boompjes en Eye love you 2 aan de Oude Binnenweg.

kijkdag

ruimte voor groot werk

16/11/16

Ben jij beeldend kunstenaar en maak je groot werk? Heb jij grote ruimte nodig met een stevige vloer en een ruim entree? SKAR wil een grote vrijstaande bedrijfsruimte in de Spaanse Polder geschikt maken voor kunstenaars en culturele ondernemers die specifiek behoefte hebben aan een ruime en hoge ruimte met brede toegang.
Open kijkdag op woensdag 16 november om 9:30 uur.

oproep

Code Culturele Diversiteit Award 2016

deadline 01/12/16

Jaarlijks vindt de uitreiking plaats van de Code Culturele Diversiteit Award voor een instelling of een project waarbij sprake is van een bijzondere inzet op het gebied van culturele diversiteit. Projecten en instellingen kunnen tot 1 december worden voorgedragen.

financieringsregeling

Cultuurlening

cultuur+ondernemen

Ook bij Cultuur+Ondernemen kun je terecht voor een cultuurlening. Op hun website kun je voorbeelden zien van kunstenaars die met behulp van zo’n cultuurlening een project realiseerden.

Financiering van CBK Rotterdam ontvangen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief