bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 13/04/16

aanvraag

O&O-regeling

deadline 13/05/16

Ben je van plan om voor de tweede O&O-ronde 2016 een aanvraag te doen? Zorg er dan voor dat je het laatste bijgewerkte aanvraagformulier gebruikt. Je kunt het deze week bijgewerkte formulier downloaden via rotterdamsekunstenaars.nl

financieringsregeling

spreekuur O&O

25/04/16 en 26/04/16

Op maandag 25 en dinsdag 26 april houdt Art Office weer spreekuur voor de volgende aanvraagronde van de O&O-regeling (Ontwikkeling- en Onderzoekssubsidie) – deadline is 13 mei. Wil je je aanvraag van tevoren bespreken, maak dan een afspraak voor het spreekuur door een e-mail te sturen naar artoffice@cbkrotterdam.nl.

beeldverslag

The Autonomous Fabric

Art Office / WdKA

Op 31 maart jl. organiseerden Art Office en de Willem de Kooning Academie een informatiemiddag over de beroepspraktijk van beeldend kunstenaars waarin o.a. kunstenaars die in het afgelopen jaar geconcentreerd aan een onderzoeksproject werkten, aan het woord kwamen en in gesprek gingen met het publiek. Bekijk het beeldverslag op onze facebookpagina.

oproep

O&O-bijdragen

Op de website van CBK Rotterdam staan diverse presentaties vermeld die (mede) dankzij een O&O-bijdrage tot stand kwamen. Op dit moment bijvoorbeeld projecten van Eileen Maxson, Jonas Staal en Hans Wilschut. Heb je zelf een O&O-bijdrage (of een andere bijdrage via CBK Rotterdam) ontvangen en worden de resultaten nu of binnenkort gepresenteerd? Stuur dan tekst en beeld naar: com@cbkrotterdam.nl o.v.v. ‘communicatie O&O’.

financieringsregeling

Herdenkingsmonument 15 augustus 1945

05/04/16

Han Goam Lim ontving van CBK Rotterdam een InvesteringsBijdrage voor de opdracht ‘Straatsieraad herdenkingsmonument 15 augustus 1945’. Lim kreeg van Stichting Herdenking 15 augustus 1945 Regio Rotterdam de opdracht het kunstwerk Straatsieraad te realiseren. Het werk werd geplaatst op 5 april jl.

open call

Summer School

deadline: 01/06/16

‘How to Think like a Mountain in a Land of Sea’ is het thema van de Summer School deze zomer op het zeeuwse Walcheren. “The Summer School is open to adventurous and collaborative minds at Master and Ph.D. level from the fields of art, design, social sciences and the humanities. In dialogue with experienced artists, designers as well as guest lecturers and scientists, participants will explore and appoint the contemporary cultural potential of the peninsula of Walcheren in Zeeland, The Netherlands.”

oproep

Werkbijdrage Kunstinitiatieven

deadline: 29/04/16

Kleinere kunstruimtes en kunstenaarsinitiatieven kunnen bij het Mondriaan Fonds een werkbijdrage van 10.000 euro aanvragen, flexibel te besteden aan activiteiten in 2016 en 2017. Deadline voor de aanvraagronde is op 29 april.

financiering ontvangen van CBK Rotterdam?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief