Tips en oproepen voor Rotterdamse kunstenaars
bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 04/11/16

gehonoreerd
O&O-regeling
derde ronde 2016
In de derde ronde van de O&O-regeling 2016 zijn 12 aanvragen gehonoreerd voor een bedrag van € 95.866. Voor deze ronde werd middels 46 aanvragen een totaalbedrag van € 361.084 aangevraagd. Elke gehonoreerde aanvraag ontvangt een bijdrage die de beeldend kunstenaar in staat stelt zijn beroepspraktijk verder te ontwikkelen.
lees meer
oproep
te huur
atelierruimte in Tarwewijk
Lokaal te huur voor bijvoorbeeld een stichting, een cultureel of sociaal ondernemer, één of meerdere kunstenaars/ontwerpers in Tarwewijk.
lees meer
oproep
kunstkring
voor kunstenaars uit Noord/Centrum
Beeldend kunstenaars gezocht om gezamenlijk een kring van beeldend kunstenaars op te richten. Leden van de kunstkring zijn beeldend kunstenaars (beroepshalve of als hobby) uit het gebied Rotterdam Noord, Centrum of aangrenzende gebieden.
lees meer
event
Nationale Kunstinruildag
05/11/16
Ruil je oude woondecoratie of -accessoire in voor een echt kunstwerk van Kunstuitleen Rotterdam. Dat kan tijdens de Nationale Kunstinruildag op 5 november. Het wordt die dag één groot feest bij de Kunstuitleen Rotterdam; met een biechtstoel waarop je je grootste wooncliché of -blunder kunt opbiechten, een live atelier met verschillende jonge kunstenaars, muziek, kinderworkshops en een drankje aan de bar.
lees meer
oproep
kunstbuddy's gezocht
kunstcongres met perspectief
Op maandag 23 januari 2017 vindt Kunstcongres met perspectief – regio West (het podium voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken) plaats in Rotterdam; de eerste in de reeks van vijf bijeenkomsten die tussen januari en april 2017 verspreid over het land plaatsvinden.

De organisatie is op zoek naar kunstprofessionals die het leuk vinden om hun kennis en ervaring te delen en is daartoe op zoek naar buddy’s.
lees meer
algemene info
cultuurscouts
In Rotterdam stimuleren de Cultuurscouts bewoners en kunstenaars om grote en kleine ideeën op het gebied van cultuur of kunst in waar te maken. Dit doen zij vanuit de gebieden. Heb je plannen om Rotterdam een culturele of kunstzinnige boost te geven, neem dan contact op met één van de cultuurscouts.
lees meer
Kunstverhalen?
lees ons blog hier

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur
+3110 4360288
cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl
Twitter Facebook Google+ Instagram Privacy Statement
uitschrijven voor deze nieuwsbrief
*|REWARDS|*