bekijk de online versie

Art Office tips & oproepen – 04/11/16

gehonoreerd

O&O-regeling

derde ronde 2016

In de derde ronde van de O&O-regeling 2016 zijn 12 aanvragen gehonoreerd voor een bedrag van € 95.866. Voor deze ronde werd middels 46 aanvragen een totaalbedrag van € 361.084 aangevraagd. Elke gehonoreerde aanvraag ontvangt een bijdrage die de beeldend kunstenaar in staat stelt zijn beroepspraktijk verder te ontwikkelen.

oproep

te huur

atelierruimte in Tarwewijk

Lokaal te huur voor bijvoorbeeld een stichting, een cultureel of sociaal ondernemer, één of meerdere kunstenaars/ontwerpers in Tarwewijk.

oproep

kunstkring

voor kunstenaars uit Noord/Centrum

Beeldend kunstenaars gezocht om gezamenlijk een kring van beeldend kunstenaars op te richten. Leden van de kunstkring zijn beeldend kunstenaars (beroepshalve of als hobby) uit het gebied Rotterdam Noord, Centrum of aangrenzende gebieden.

event

Nationale Kunstinruildag

05/11/16

Ruil je oude woondecoratie of -accessoire in voor een echt kunstwerk van Kunstuitleen Rotterdam. Dat kan tijdens de Nationale Kunstinruildag op 5 november. Het wordt die dag één groot feest bij de Kunstuitleen Rotterdam; met een biechtstoel waarop je je grootste wooncliché of -blunder kunt opbiechten, een live atelier met verschillende jonge kunstenaars, muziek, kinderworkshops en een drankje aan de bar.

oproep

kunstbuddy's gezocht

kunstcongres met perspectief

Op maandag 23 januari 2017 vindt Kunstcongres met perspectief – regio West (het podium voor creatieven met een arbeidsbeperking die beeldende kunst maken) plaats in Rotterdam; de eerste in de reeks van vijf bijeenkomsten die tussen januari en april 2017 verspreid over het land plaatsvinden. De organisatie is op zoek naar kunstprofessionals die het leuk vinden om hun kennis en ervaring te delen en is daartoe op zoek naar buddy’s.

algemene info

cultuurscouts

In Rotterdam stimuleren de Cultuurscouts bewoners en kunstenaars om grote en kleine ideeën op het gebied van cultuur of kunst in waar te maken. Dit doen zij vanuit de gebieden. Heb je plannen om Rotterdam een culturele of kunstzinnige boost te geven, neem dan contact op met één van de cultuurscouts.

Kunstverhalen?

CBK Rotterdam
Eendrachtsstraat 10
3012 XL Rotterdam
+3110 4360288

cbk@cbkrotterdam.nl
www.cbkrotterdam.nl

Openingstijden: (op afspraak)
ma-vr, 9-17 uur

Facebook
Instagram
Vimeo
Privacy Statement

uitschrijven voor deze nieuwsbrief