OPEN CALL: RADIO PALEIS MAASHAVEN


Radio-collectief Good Times Bad Times presenteert tijdens Radio Paleis Maashaven “The Interludes”, een open platvorm voor Rotterdamse radiomakers en kunstenaars. Stuur je geluidswerk van minimaal 1 en maximaal 10 minuten vóór zaterdag 5 februari naar goodtimesbadtimes.online@gmail.com

Geselecteerde werken zullen worden uitgezonden tijdens de uitzendingen op zondag 13 en 20 februari van 14.00 uur – 17.00 uur, te beluisteren op operator-radio.com. Er is een bescheiden vergoeding beschikbaar. De uitzendingen kunnen live worden bijgewoond bij Het Gemaal op Zuid, plekken zijn beperkt.

Good Times Bad Times

GTBT (Good Times Bad Times) is een radiostation en -collectief dat wekelijks op de woensdag uitzendt vanuit hun werkruimte ‘Extra Practise’ in Rotterdam-Noord. GTBT is opgericht begin 2020 door Jack Bardwell, Benjamin Earl en Kirsten Spruit uit interesse voor de creatieve en verbindende kracht van radio in precaire tijden. GTBT zal op Radio Paleis Maashaven in gesprek gaan met andere Rotterdamse radio stations en vult daarnaast de tussenruimte in de programmering met ‘The Interludes’.

Publicatiedatum: 27/01/2022