ENOUGH MAGAZINE #003


Aankomende vrijdag komt alweer de derde editie van Enough Magazine uit. Bij Time is the new space in het Schieblock zijn vanaf 17.00 de deuren van hun pop-up shop open en kun je onder het genot van een natuurwijn van Bar Cult en eten van Noodlebar Soma de nieuwste editie bemachtigen.

 

Enough is een hoogkwalitatief en gelimiteerd magazine waarin eten en kunst centraal staan. Eens per kwartaal gaan verschillende Rotterdamse makers aan de slag met seizoensgebonden ingrediënten. Vanuit deze samenwerkingen rollen recepten, beeldverhalen, poëzie en autonoom werk vanuit verschillende disciplines. Het resultaat is een fysiek object waarbij verschillende uitingsvormen van creativiteit elkaar raken. Een beeldend magazine waarbij de lezer geïnspireerd wordt om duurzaam, lokaal en met het seizoen mee te consumeren én waarbij er een alternatief geboden wordt voor een buitenhuis beleving.

Bestellen kan via de website: www.enough-magazine.nl en het magazine is nu tevens ook te koop bij de betere boekhandels in Rotterdam (Donner, van Gennep & Snoek). Voor 45 euro (excl. verzendkosten) ben je Enough Friend. Naast een jaar lang Enough Magazine ontvang je als welkomstgeschenk een set postcards.

 

 

Dit project kwam tot stand mede dankzij een bijdrage uit de regeling Activiteiten Stad. Met deze bijdrage wil CBK Rotterdam met beeldende kunst de stad aantrekkelijker maken en Rotterdamse beeldend kunstenaars daarin een rol geven en daarmee hun zichtbaarheid vergroten.

Publicatiedatum: 14/07/2021