logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
copyright Ben Zegers
copyright © Ben Zegers

Aanmelden voor onthulling Iedereen is dood behalve wij

U heeft een uitnodiging ontvangen voor de onthulling van Iedereen is dood behalve wij. Het nieuwe werk van Ben Zegers in het centrum van Rotterdam.

In verband met het coronavirus is het belangrijk dat u ons van tevoren laat weten of u erbij zult zijn.

Klik hier om op de aanmeldpagina te komen (opent in een nieuw tabblad). U kunt zich daar aanmelden via de groene knop ‘registreren’.

Meer informatie over het kunstwerk op de website van CBK Rotterdam

Meer informatie over het kunstwerk op de website van Sculpture International Rotterdam 

Namens Gemeente Rotterdam en CBK Rotterdam: Graag tot 18 september!

 

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office