logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Workshop | Juicing your hole

Workshop: 15/06/2019
Locatie: TENT

In het kader van huidige tentoonstelling Post-Opera bij TENT wordt op zaterdag 15 juni van 10.00-16.00 uur de workshop ‘Juicing your hole’ georganiseerd op locatie.
Een stemworkshop voor queers en/of queer vriendelijke mensen met een interesse in de gelaagdheid van de stem, de kracht van muziek, geluid en performance.

De workshop wordt verzorgd door Geo Wyeth (Verenigde Staten, 1984). Hij/zij is muzikant en beeldend kunstenaar en werkt momenteel veel met muziek, performance-, installatie- en videokunst. Eerder presenteerde hij zijn werk bij onder andere het Stedelijk Museum Amsterdam; MoMA PS1 (Greater New York 2016); LA MoCA, The New Museum, New York Live Arts; The Studio Museum in Harlem; Boston ICA; Kate Werble Gallery; La MaMa Theatre en meer.

Toegang is gratis. Tickets reserveren verplicht via deze link.

Zet jezelf op aanwezig in ons Fb-event en blijf op de hoogte.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office