logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

WINNE IS THUIS BIJ TENT

Event: 08/03/2019
Locatie: TENT

Als afsluiter van de reeks THUIS bij TENT performances nodigt programmamaker Gyonne Goedhoop de Rotterdamse maker Winne uit voor een interview.
Wat is zijn verhaal? Welke gebeurtenissen hebben zijn identiteit gevormd en hoe verhoudt zijn culturele bagage zich tot hem als Rotterdammer, rapper, vriend en buurman?
Op vrijdag 8 maart is Winne THUIS bij TENT.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office