logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Things Will Change

tentoonstelling: 06/12/2019 - 08/12/2019
Locatie: TENT

Voor ‘Things Will Change’ volgen twee groepen studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de Willem de Kooning Academie in Rotterdam twee maanden lang samen een artistiek programma in TENT Rotterdam. Het project richt zich op het stimuleren van dialoog en samenwerking tussen de studenten van beide academies. In verschillende bijeenkomsten laten de studenten zich inspireren door de huidige tentoonstellingen in TENT, wat uitmondt in het ontwikkelen van een nieuw werk door de studenten zelf. Een aantal van deze werken worden geselecteerd om tentoongesteld te worden in TENT van 6 t/m 8 december.

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office