logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

The Big Draw

Event: 01/10/2016 - 02/10/2016
Locatie: TENT

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober komt het internationale tekenfestival ‘The Big Draw’ weer naar Rotterdam met als doel om iedereen aan het tekenen te krijgen!

Gedurende het tweedaagse festival kunnen bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur gratis meedoen aan workshops, masterclasses en rondleidingen bij TENT, Museum Boijmans Van Beuningen, Showroom MAMA, Witte de With Center for Contemporary Art, Villa Zebra en de Kunstuitleen.

Meer informatie is te vinden op de website van TENT.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office