logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

The Big Draw

Event: 01/10/2016 - 02/10/2016
Locatie: TENT

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober komt het internationale tekenfestival ‘The Big Draw’ weer naar Rotterdam met als doel om iedereen aan het tekenen te krijgen!

Gedurende het tweedaagse festival kunnen bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur gratis meedoen aan workshops, masterclasses en rondleidingen bij TENT, Museum Boijmans Van Beuningen, Showroom MAMA, Witte de With Center for Contemporary Art, Villa Zebra en de Kunstuitleen.

Meer informatie is te vinden op de website van TENT.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office