logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Paul Beckman, Twee boekenkasten naar antieke spiegel, 1987, collectie Museum Boijmans Van Beuningen
Paul Beckman, Twee boekenkasten naar antieke spiegel, 1987, collectie Museum Boijmans Van Beuningen

The Back Room

Tentoonstelling: 11/02/2016 - 10/04/2016
Locatie: TENT

In 2016 gaan TENT en Museum Boijmans Van Beuningen een samenwerking aan waarin onderbelichte maar beeldbepalende Rotterdamse kunstenaars worden getoond in vier solotentoonstellingen in TENT. Conservator Noor Mertens van Museum Boijmans Van Beuningen presenteert werk van een oudere generatie kunstenaars in de context van de actuele programmering van TENT. De presentatie van de meubelsculpturen van ‘unsung hero’ Paul Beckman vormt de start van dit gezamenlijke onderzoeksproject en opent tijdens Art Rotterdam op donderdag 11 februari van 20.00 tot 00.00 uur.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office