logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Paul Beckman, Twee boekenkasten naar antieke spiegel, 1987, collectie Museum Boijmans Van Beuningen
Paul Beckman, Twee boekenkasten naar antieke spiegel, 1987, collectie Museum Boijmans Van Beuningen

The Back Room

tentoonstelling: 11/02/2016 - 10/04/2016
Locatie: TENT

In 2016 gaan TENT en Museum Boijmans Van Beuningen een samenwerking aan waarin onderbelichte maar beeldbepalende Rotterdamse kunstenaars worden getoond in vier solotentoonstellingen in TENT. Conservator Noor Mertens van Museum Boijmans Van Beuningen presenteert werk van een oudere generatie kunstenaars in de context van de actuele programmering van TENT. De presentatie van de meubelsculpturen van ‘unsung hero’ Paul Beckman vormt de start van dit gezamenlijke onderzoeksproject en opent tijdens Art Rotterdam op donderdag 11 februari van 20.00 tot 00.00 uur.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office