logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Museumnacht 2016

Tentoonstelling: 05/03/2016
Locatie: TENT

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Museumnacht010, die plaatsvindt op zaterdag 5 maart 2016. Van 20:00 tot 01:00 uur openen musea en culturele instellingen in de stad. Zoals in voorgaande jaren kan je met een passe-partout van 17,50 euro p.p. in de avonduren ‘kunsthoppen’ en genieten van wat cultureel Rotterdam te bieden heeft.

In TENT zijn twee tentoonstellingen bekijken: De groepstentoonstelling Spending Quality Time with My Quantified Self gaat over de relaties tussen het menselijk lichaam en digitale technologie. In het kader van dit project geeft kunstenaarsduo Momu & No Es tijdens Museumnacht om 21:00 en 23:00 uur een performance bij hun werk Highway. Ook kunstenaar Ilke Gers zal deze avond haar nieuwe performance Laps presenteren.

Daarnaast is het werk van Rotterdamse kunstenaar Paul Beckman te bekijken in de tentoonstelling The Back Room – Paul Beckman: het eerste deel van de bijzondere eenjarige samenwerking tussen TENT en Museum Boijmans Van Beuningen.

Lees hier meer over deze tentoonstellingen, of ga naar de website van Museumnacht010 voor tickets.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office