logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Welcomes: Sarmad Magazine

presentatie: 31/05/2019
Locatie: TENT

Voor nieuwe perspectieven kom je tijdens de Kunstavond naar deze bijeenkomst georganiseerd door Sarmad Magazine over beeldvorming. Tijdens deze Un-Making Image 8 is Urok Shirhan te gast als spreker.
De kunstenaar presenteert een collectie aan gevonden materialen aan beeldvorming en framing door middel van beeld en taal. Door naar de relatie tussen talen, beeld en macht te kijken bespreekt ze haar visie op afschildering en weergave in bepaalde situaties en mate die zij ‘the Slow Violence of Images’ noemt.
Meer info over dit event lees je hier.

Gratis toegang.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office