logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES: Piet Zwart Institute

symposium: 06/07/2018 - 07/07/2018
Locatie: TENT

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli presenteert de Master Education in Arts van het Piet Zwart Institute de afstudeerprojecten van haar studenten tijdens het symposium Pedagogy in Context, dat plaatsvindt in TENT. Aansluitend is er de Reading Room op de Willem de Kooning Academie. Beide presentaties zijn onderdeel van de WdKA Graduation Show 2018, Bachelors + Masters.

Het symposium vindt plaats tijdens de Kunstavond XL: Graduate Edition, waarin verschillende afstudeerpresentaties van jonge kunstenaars gratis te bezoeken zijn.
Kunstavond XL: vrijdag 6 juli, 18:00 – 23:00 uur, bij MAMA, V2, TENT, Witte de With en WORM.

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office