logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES: Piet Zwart Institute

Symposium: 06/07/2018 - 07/07/2018
Locatie: TENT

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli presenteert de Master Education in Arts van het Piet Zwart Institute de afstudeerprojecten van haar studenten tijdens het symposium Pedagogy in Context, dat plaatsvindt in TENT. Aansluitend is er de Reading Room op de Willem de Kooning Academie. Beide presentaties zijn onderdeel van de WdKA Graduation Show 2018, Bachelors + Masters.

Het symposium vindt plaats tijdens de Kunstavond XL: Graduate Edition, waarin verschillende afstudeerpresentaties van jonge kunstenaars gratis te bezoeken zijn.
Kunstavond XL: vrijdag 6 juli, 18:00 – 23:00 uur, bij MAMA, V2, TENT, Witte de With en WORM.

Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office