logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES MARK LOTTERMAN

tentoonstelling: 13/10/2017 - 22/10/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes singer-songwriter Mark Lotterman op vrijdag 13 oktober tot en met zondag 22 oktober. Muzikant Mark Lotterman vroeg meer dan 100 kunstenaars, wetenschappers en scholieren zich te laten inspireren door een van de liedjes van zijn nieuwe album Holland. Een bonte verzameling van kunst, lezingen en interviews zijn uit zijn oproep voortgekomen. In de gymzaal van TENT is het werk te zien van meer dan 40 Rotterdamse kunstenaars die een bijdrage leverden aan dit immense project. Illustraties, schilderijen, fotografie, videowerk, wetenschappelijke bijdragen of een originele brief uit 1944 van een Duitse soldaat aan zijn vriendin, zijn te zien in de tentoonstelling.

Opening: vrijdag 13 oktober van 18.00 tot 21.00 uur.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office