logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES MARK LOTTERMAN

Tentoonstelling: 13/10/2017 - 22/10/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes singer-songwriter Mark Lotterman op vrijdag 13 oktober tot en met zondag 22 oktober. Muzikant Mark Lotterman vroeg meer dan 100 kunstenaars, wetenschappers en scholieren zich te laten inspireren door een van de liedjes van zijn nieuwe album Holland. Een bonte verzameling van kunst, lezingen en interviews zijn uit zijn oproep voortgekomen. In de gymzaal van TENT is het werk te zien van meer dan 40 Rotterdamse kunstenaars die een bijdrage leverden aan dit immense project. Illustraties, schilderijen, fotografie, videowerk, wetenschappelijke bijdragen of een originele brief uit 1944 van een Duitse soldaat aan zijn vriendin, zijn te zien in de tentoonstelling.

Opening: vrijdag 13 oktober van 18.00 tot 21.00 uur.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office