logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT welcomes… De Aanschouw

Veiling: 12/01/2018
Locatie: TENT

Op vrijdag 12 januari vindt in de gym van TENT de roemruchte jaarlijkse veiling van De Aanschouw plaats, aanvang 18:30 uur. Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars, fotografen en designers worden deze avond geveild.

De kijkdagen zijn ook in TENT van dinsdag 9 januari tot vrijdag 13 januari van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang tot de veilingexpositie is gratis. Veilingcatalogus is rond 3 januari beschibaar als pdf. Het veilingaanbod is nu al te zien op deze pagina. De volgorde is nog niet definitief.

Schriftelijk bod
U kunt voorafgaand aan de veiling een schriftelijk bod uitbrengen op één of meerdere werken tot uiterlijk donderdag 11 januari 23.00 uur via deaanschouw@gmail.com.

Op de veiling kunt u cash of met pinpas betalen. Dus niet met uw Credit Card.

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office