logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT welcomes… De Aanschouw

Veiling: 12/01/2018
Locatie: TENT

Op vrijdag 12 januari vindt in de gym van TENT de roemruchte jaarlijkse veiling van De Aanschouw plaats, aanvang 18:30 uur. Kunstwerken van hedendaagse kunstenaars, fotografen en designers worden deze avond geveild.

De kijkdagen zijn ook in TENT van dinsdag 9 januari tot vrijdag 13 januari van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang tot de veilingexpositie is gratis. Veilingcatalogus is rond 3 januari beschibaar als pdf. Het veilingaanbod is nu al te zien op deze pagina. De volgorde is nog niet definitief.

Schriftelijk bod
U kunt voorafgaand aan de veiling een schriftelijk bod uitbrengen op één of meerdere werken tot uiterlijk donderdag 11 januari 23.00 uur via deaanschouw@gmail.com.

Op de veiling kunt u cash of met pinpas betalen. Dus niet met uw Credit Card.

Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office