logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT op bezoek bij: Liza Wolters

Bezoek: 30/06/2019
Locatie: restaurant LISA

Zondag 30 juni ontmoet je de Rotterdamse beeldend kunstenaar Liza Wolters. Ze was eerder te gast bij THUIS bij TENT, waar ze ons door middel van haar werk betrok in haar idee en gevoel van thuis. Op deze zondag gaat TENT daadwerkelijk met jou op bezoek bij Liza thuis. In haar videowerk, foto’s en installaties maakt Liza de wonderlijke toevalligheden en poëzie zichtbaar die te vinden zijn in onze alledaagse omgeving. Speciaal voor dit event maakt ze een site-specific audioscript om ons mee te nemen in haar omgeving van nu, vroeger en enkele momenten daar tussenin.

Let op: Dit event vindt niet plaats bij TENT. De verzamelplaats is restaurant LISA aan het Annie M.G. Schmidtplein 4 op Rotterdam-Zuid.

Inschrijven kan via: milou@tentrotterdam.nl.

Let op: Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Lunch is inbegrepen.
Voertaal: Nederlands

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office