logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT op bezoek bij: Ibrahim Alaoui

Bezoek: 16/06/2019
Locatie: Leeszaal West

Eerder te gast bij THUIS bij TENT was Ibrahim Alaoui (30). De geboren en getogen Rotterdamse kunst- en cultuurliefhebber nam ons door middel van zijn verhaal mee in de zoektocht naar zijn identiteit, in een intieme setting bij TENT.

Op zondag 16 juni gaan wij met TENT bij Alaoui op bezoek bij Leeszaal West. Hij gebruikt deze middag de vijf pilaren van kunst- en cultuur (1. literatuur, 2. muziek, 3. film/theater, 4. architectuur en 5. fine arts) als uitgangspunt, en deelt zijn gevonden schatten aan poëzie, verhalen en andere kunsten met ons. Hoe staan de stukken in verband met zijn identiteit en Rotterdam?

Locatie: Leeszaal West, Rijnhoutplein 3 in Rotterdam
Datum en tijd: Zondag 16 juni 13.30-15.30 uur
Voertaal: Nederlands
Toegang gratis, reserveren verplicht via de ticketlink.

Blijf op de hoogte van alles rondom dit event en zet jezelf op aanwezig in ons Fb-event.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office