logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT op bezoek bij: Carina Fernandes

Tour: 02/06/2019
Locatie: Café de Teddybear

Zondag 2 juni ontmoet je de Rotterdamse creatieve duizendpoot Carina Fernandes bij Cafe de Teddybear voor het vervolg op haar verhaal tijdens THUIS bij TENT. Ze neemt jullie mee naar (onder andere ) de Maastunnel, een ontmoetingspunt dat symbool staat voor de cruciale veranderingen in het levenspad van Fernandes.
Welke fysieke plekken hebben haar als jonge maker gevormd en waarom?

Hierna neemt Fernandes ons mee naar Paviljoen aan het water, waar we kennismaken met een deel van haar platform Verbalism, een plek waar woordkunstenaars en taalliefhebbers elkaar ontmoeten.

Tip: Neem je schrijfgerei mee!

Start locatie: Charloisse Hoofd 21, 3087 CA Rotterdam  – Café de Teddybear
Datum en tijd: Zondag 2 juni, 10.00-12.00 uur
Tickets: Gratis toegang, reserveren verplicht hier.

Zet jezelf op aanwezig in ons Facebook-event en blijf op de hoogte.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office