logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Talking Heads met Yue Wu

Gesprek: 09/07/2017
Locatie: TENT

Kunstenaar, illustrator en straatcultuur connaisseur Yue Wu presenteert zijn basketball court in TENT.

Het speelveld is geïnspireerd op het eerste court dat hij samen met Stephane Ashpool ontwierp, de oprichter van het fashion label Pigalle. Yue Wu gaat in gesprek met de curator van BLUEPRINT, Amal Alhaag, over zijn werk en achterliggende thema’s zoals de Franse cultuurpolitiek, mondiale straatcultuur en machtsstructuren. Van 15.00 tot 17.00 uur in TENT Rotterdam.

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office