Event

14/07/2017
TENT

Takeover #1: Concrete Blossom


Op vrijdag 30 juni organiseert Studio Narrative de eerste takeover in TENT. Concrete Blossom neemt TENT over in het kader van de tentoonstelling BLUEPRINT: Whose urban appropriation is this?. Dit event start om 19:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van TENT.


Concrete Blossom is een collectief dat zich al een tijd hard maakt voor een stad waar iedereen tot zijn recht komt, en dat is nodig ook. Steeds vaker zien ze dat diversiteit in Rotterdam gevierd wordt zonder het echt te omarmen. Nog te vaak is multicultureel Rotterdam het kosmopolitisch-lifestyle-decor van progressieve middenklassers. Een gemiste kans als je het hen vraagt. Want zeg nou eens eerlijk, de stad zou toch nog toffer zijn als diversiteit meer zou betekenen dan breakdancers, spoken word en brassbands. Met de naderende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is het tijd om samen te herdefiniëren hoe wij deze stad inrichten. Time to take over the city.

Takeover #1 wordt een avond waar culturele vernieuwers, veteranen en andere stadmakers met jou en elkaar in gesprek gaan over inclusiviteit en stedelijke toe-eigening.

Lees meer