logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

#KEEPINGITREAL

symposium: 10/06/2017
Locatie: TENT

Op zaterdag 10 juni presenteert Metro54 het Symposium: #KEEPINGITREAL, van 13:00 – 18:00 uur in TENT. Dit symposium maakt deel uit van de publieksprogrammering van BLUEPRINT: Whose urban appropriation is this?

Dit symposium behandelt de relatie tussen architectuur en straatcultuur en de machtsstrijd daartussen die tot uiting komtin de publieke ruimte, kunst en muziek. Met een gesproken column, lezing en paneldiscussies met architecten en smaakmakers uit de urban arts & culture. Met fotografe Charlie Koolhaas, schrijver en muzikantKalaf Epalanga (Enchufada Records), architect Afaina de Jong (AFARAI ), DJ DREEA (BCR Berlin), onderzoeker Marina Otero Verzier (Het Nieuwe Instituut), onderzoeker Tamar Shafrir (Het Nieuwe Instituut), urban researcher Adeola Enigbokan (UVA), schrijver Malique Mohamud (Concrete Blossom), architect Nanne de Ru(Powerhouse Company), modeontwerper Marga Weimans en Charlie Clemoes (Failed Architecture).

Voertaal: ENG
Ticket: 8 euro

Klik door voor het programma

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office