logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Sunday Morning Art Walk

Tour: 04/08/2019
Locatie: TENT

Ga mee met de gratis Sunday Morning Art Walk en ontdek kunst in de publieke ruimte, urban culture en lokale initiatieven. Deze tour is een samenwerking van CBK Rotterdam en Art Index Rotterdam.

Wandeling: 10.00 – 11.30

Taal: Nederlands en / of Engels
De wandeling is gratis, reserveer via: info@artindexrotterdam.nl

Startpunt: TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office