logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Sunday Morning Art Walk

Tour: 29/09/2019
Locatie: TENT

Een heerlijke start van de dag – mee met de gratis Sunday Morning Art Walk voor een mooie mix aan kunst in de publieke ruimte, urban culture en het onverwachte. Kijken met andere ogen, leuk met vrienden, familie of gezellig in de groep. Kinderen welkom! Deze tour is een samenwerking van CBK Rotterdam en Art Index Rotterdam. Koffie achteraf bij MELLY (op eigen kosten).

29 Sep
10.00 – 11.30
Start tour: TENT Rotterdam

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office