logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Studio Luisterbuis

Workshop: 28/12/2017
Locatie: TENT

Op donderdag 28 december kunnen ouders en kinderen vanaf 8 jaar deelnemen aan Studio Luisterbuis. Studio Luisterbuis is een opnamestudio en workshop voor alle leeftijden die zich bevindt midden in de tentoonstellingsruimte van TENT.

Tijdens de workshop bekijken en bevragen de deelnemers in een interactieve rondleiding de tentoonstelling Going Back to Forget waarin verschillende kunstenaars werk tonen over herinnering en persoonlijke connectie met grotere geschiedenissen. Hierna ga je zelf aan de slag met een bijzonder verhaal in de workshop Studio Luisterbuis van kunstenaarsduo RoosWiesBlauw.

Lees meer op de website van TENT

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office