logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Studio Luisterbuis

Workshop: 28/12/2017
Locatie: TENT

Op donderdag 28 december kunnen ouders en kinderen vanaf 8 jaar deelnemen aan Studio Luisterbuis. Studio Luisterbuis is een opnamestudio en workshop voor alle leeftijden die zich bevindt midden in de tentoonstellingsruimte van TENT.

Tijdens de workshop bekijken en bevragen de deelnemers in een interactieve rondleiding de tentoonstelling Going Back to Forget waarin verschillende kunstenaars werk tonen over herinnering en persoonlijke connectie met grotere geschiedenissen. Hierna ga je zelf aan de slag met een bijzonder verhaal in de workshop Studio Luisterbuis van kunstenaarsduo RoosWiesBlauw.

Lees meer op de website van TENT

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office