logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Straatparade met Marga Weimans tijdens Zomercarnaval Rotterdam

Event: 25/07/2015

Met de manifestatie On The Other Side Of Reality treedt TENT buiten zijn muren, en neemt met een praalstoet van modeontwerper Marga Weimans deel aan de Straatparade van het Rotterdamse Zomercarnaval. Na afloop van de Straatparade transformeert de artistieke praalstoet tot een monumentale installatie in TENT.

Meer informatie

ELLE tipt TENT’s straatparade met Marga Weimans als ultieme ‘to do’ in juli. Lees verder...

Bekijk hier het item van RTV Rijnmond met Marga Weimans, midden in voorbereiding op de Straatparade voor a.s. 25 juli…

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office