logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sound Spectrums 16.06.2012 foto Pim Top
Sound Spectrums 16.06.2012 foto Pim Top

Sound Spectrums

Event: 16/06/2012

TENT presenteert vier kopstukken uit de Nederlandse mediakunst die vaker te vinden zijn op vooruitstrevende festivals dan binnen de traditionele witte muren van een instituut voor hedendaagse kunst. Dennis de Bel, Machinefabriek, Geert Mul & Michel Banabila en Telcosystems ontwikkelden soundscapes, visuals en muziekperformances speciaal voor de ’white cube’ van TENT.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office