logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Short Cut Tarwewijk

Tour: 25/03/2017
Locatie: Tarwewijk

Samen met een groep buurtbewoners en vele anderen wordt Short Cut Tarwewijk ook dit jaar weer georganiseerd. De organisatoren willen van het project een jaarlijks terugkerend ritueel maken. De lijn door Tarwewijk zal ieder jaar opnieuw worden getekend waardoor telkens nieuwe locaties worden aangedaan en nieuwe contacten worden gelegd. Door het event meer in de buurt te verankeren willen de mensen achter Short Cut Tarwewijk  samen mogelijk maken wat als onmogelijk wordt gezien: “het scheppen en levendig houden van een monumentale, collectief gedragen plaats voor de verbeelding”.

De wandeling vertrekt op 25 maart om 14 uur op de hoek van de Mijnsherenlaan en de Dordtselaan en eindigt ter hoogte van de Pleinweg. De wandeling duurt ca 40 minuten. Kinderen zijn ook welkom. Na de wandeling is er taart en koffie voor iedereen. Aanmelden kan via Pauline Schreurs, schreurs.pauline@gmail.com

Bekijk op Youtube de wandeling van vorig jaar

 

Short Cut Tarwewijk wordt mede mogelijk gemaakt door CBK Rotterdam

 

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office