logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Route du Route: Kunstroute door ZoHo

rondleiding: 12/05/2018 - 13/05/2018
Locatie: ZOHO

In het Rotterdamse Zomerhofkwartier vind je heel veel kunst op een relatief klein oppervlak: urban rondleider Bram Verhoef neemt je mee op een speciale rondleiding door deze buurt. Maak kennis met de kunst in de openbare ruimte van Karel Appel of Chris Ripken, loop over de Luchtsingel of het waterplein, en ontdek het verhaal achter het werk van kunstenaar Loeki Metz. Misschien bekijk je je eigen buurt daarna ook met andere ogen!

Verzamelpunt: Vijverhofstraat 25
Data: zaterdag 12 mei – 14:00 uur & zondag 13 mei – 14:00 uur
Duur: 1,5 uur
Inschrijven kan tot 3 uur voor aanvang via c.vanderpluijm@bkor.nl (max. 15 personen per tour)

De rondleiding vindt plaats tijdens Route du Nord: een gratis toegankelijk, nomadisch festival in Rotterdam Noord, met een vierdaags programma van beeldende kunst, performance theater en live-muziek. De rondleidingen worden aangeboden door BKOR, het programma Kunst en de Openbare Ruimte vanCBK Rotterdam.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office