Joop Bastinck

EventTour

29/09/2019
Diverse locaties in het centrum van Rotterdam

RORO Buiten Opening


Op 29 september worden in Rotterdam drie nieuwe kunstwerken feestelijk geopend met een gratis muzikale wandeling langs de verschillende locaties.

RORO Buiten is een beeldende kunst organisatie in Rotterdam. Al vijf jaar nodigt RORO op drie plekken in de buitenruimte ieder half jaar kunstenaars uit om hun kunstwerken tot uitvoering te brengen. Deze hebben vele gedaantes, van conceptueel, fotografisch, architecturaal , performance, minimual, monumentaal tot sociaal-kunst.

Voor deze 10e editie zijn Herman Lamers, Maik Mager en Seb Agresti geselecteerd.

De route langs de locaties begint om 16:00 uur met het werk van Seb Agresti, met een openingsborrel bij Bergselaan 77a. Onder muzikale begeleiding gaat de wandeling richting Bergwegplantsoen waar om 16:45 uur het werk van Herman Lamers wordt geopend. De wandeling zet voort naar Gerard Scholtestraat 61 (Café de Bel) met het werk van Maik Mager dat om 17:30 uur wordt onthuld. Dit is tevens het eindpunt.

📅: 29 september
📍: Verschillende locaties in Rotterdam
⏰: 16.00 – 19.00
💸: gratis!

Dit project kwam tot stand mede dankzij een bijdrage uit de regeling Activiteiten Stad. Met deze bijdrage wil CBK Rotterdam met beeldende kunst de stad aantrekkelijker maken en Rotterdamse beeldend kunstenaars daarin een rol geven en daarmee hun zichtbaarheid vergroten.

Lees meer