logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Finissage Uproot Rotterdam & Rondleiding

Event: 21/08/2016
Locatie: Museumpark

Finissage: zondag 21 augustus, 17.30 uur
Rondleiding: 15.30 uur, meld je hier aan.

BKOR en Sculpture International Rotterdam nodigen u van harte uit voor de finissage van Uproot Rotterdam op 21 augustus in het Museumpark te Rotterdam. Het programma van Uproot Rotterdam dat in de laatste weken van het pop-up beeldenpark werd georganiseerd door Makkink&Bey wordt die dag gevierd.

Voordat de ontwortelde beelden uit dit pop-up beeldenpark terugkeren naar hun oorspronkelijke locaties, geven David Bade en Tirzo Martha nog eenmaal een rondleiding langs de sculptuur die zij maakten voor Uproot Rotterdam en door All You Can Art in de Kunsthal. Aansluitend is er een finissage tussen de beelden in het pop-up beeldenpark.

Beeldverslag, finissage zondag 21 augustus
IMG_6058IMG_6031IMG_6027IMG_6025IMG_6019IMG_6012100_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores

Programma
Start rondleiding: 15:30 uur. Verzamelen bij Anita, de sculptuur van David Bade op het Eendrachtsplein. De finissage begint om 17:30 uur, tussen de beelden van Uproot Rotterdam in het Museumpark.

Afstudeer Verblijvers
Graduate Resident 1: Woody ’S-gravemade & Fabian Bredt
Graduate Resident 2: Mat do
Graduate Resident 3: Milena Naef
Graduate Resident 4: Jorieke Tenbergen
Graduate Resident 5: Isabel Mager

Museum Gasten
De Kunsthal – David Bade en Tirzo Martha
Het Nieuwe Instituut – Contemporary Wild
Museum Boijmans van Beuningen – workshop kopiestudies door diverse kunstenaars
Chabot Museum – Museumtour en Museumpark Villa’s met introductie over Uproot Rotterdam door CBK Rotterd

Ontwortelde Buren
Crazy Bingo Larenkamp, Dansclub 4Salsa en Mr. Dutch B.V.

Het programma wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam). Omslagfoto: Wouterde Wit Photography. beeldverslag CBK Rotterdam.

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office