logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Publieke Werken

tentoonstelling: 09/07/2020 - 09/08/2020
Locatie: diverse locaties

Publieke Werken is een buitenexpo door heel de stad met werk van ruim 400 beeldend kunstenaars, vormgevers, fotografen, beeldmakers en illustratoren. Simpelweg om de leegte die was ontstaan te vullen en om te laten zien dat verbeelding fijner is dan reclame.

Hier komen alle werken samen. Alle kunstenaars hebben een beperkte oplage van 8 posters in de verkoop. Kies uw favoriete werk en koop een A0 poster bij de kunstenaar voor 35 euro. Onder het beeld vind je het mailadres en kun je direct contact opnemen.

Op de website van Publieke Werken zie je alle werken en de locaties waar je ze kunt bekijken.
lees meer

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office