logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Priscila Fernandes ¿Y EL ARTE foto Pere Pratdesaba

Precarious Pedagogies: Knowledge Production in the Age of Cognitive Capitalism

Lezing/debat: 18/06/2015

Publieke lezing en debat plaats met Joost de Bloois, in het kader van de tentoonstelling Those bastards in caps come to have fun and relax by the seaside instead of continuing to work in the factory van Priscila Fernandes. De lezing en het debat vinden plaats naar aanleiding van Fernandes’ installatie, The Book of Aesthetic Education of the Modern School, en het bijbehorende lesboek over de geschiedenis van kunst, ¿Y EL ARTE?.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office