logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Priscila Fernandes ¿Y EL ARTE foto Pere Pratdesaba

Precarious Pedagogies: Knowledge Production in the Age of Cognitive Capitalism

Lezing/debat: 18/06/2015

Publieke lezing en debat plaats met Joost de Bloois, in het kader van de tentoonstelling Those bastards in caps come to have fun and relax by the seaside instead of continuing to work in the factory van Priscila Fernandes. De lezing en het debat vinden plaats naar aanleiding van Fernandes’ installatie, The Book of Aesthetic Education of the Modern School, en het bijbehorende lesboek over de geschiedenis van kunst, ¿Y EL ARTE?.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office